Tüm kartlara vade farksız 3 Taksit: Fırsatı Yakala!
Gün
Saat
Dakika
Saniye
Black Friday İndirimleri: Fırsatı Yakala!
Gün
Saat
Dakika
Saniye
Gün
Saat
Dakika
Saniye
Tüm kartlara vade farksız 3 Taksit: Fırsatı Yakala!

www.boltenergysolutions.com

Son Güncelleme: 24/03/2023

Veri Sorumlusu Kimliği:

BOLT ENERJİ ÇÖZÜMLERİ LTD. ŞTİ.

İletişim adresi: info@boltenergysolutions.com

Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği:

İşbu aydınlatma metni boltenergysolutions.com adresini ziyaret eden ve kullanan ilgili kişilerin kişisel verilerini konu edinmektedir.

boltenergysolutions.com adresi üzerinden kişisel verileriniz şu amaçlarla işlenir:

Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği:

Kişisel verilerin aktarılmaması ve açıklanmaması önceliğimizdir.

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi:

Verileriniz adı geçen adreste yer alan ilgili alanları işleyerek gönder butonuna tıklamanızla birlikte web-adresi ara yüzüne yüklenmektedir.

Verilerinizi işlerken Kanunlarda açıkça öngörülmesi, Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması hukuki sebebine dayanırız.

İlgili Kişinin Kanunun 11 İnci Maddesinde Sayılan Diğer Hakları:

İlgili kişilerin 6698 Sayılı Kanun’da yer alan haklarını yukarıdaki yazışma adresine başvuruda bulunarak her zaman işletebilirler.

Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Web sitemizi kullanarak, çerez politikamızı kabul etmiş olursunuz.